top of page
gyldenlove-2480.jpg

Selskap

På jakt etter selskapslokale i Kongsberg?

Private og bedrifter er velkomne til å holde sammenkomstene sine hos oss, både små og store tilstelninger. Gjennom årene har vi holdt julebord, jubilemsfester og mange andre hyggelige arrangementer og sammenkomster på hotellet.

Til bords i restauranten - opp til 80 gjester
Stående selskap med tapas - opp til 100 gjester
 

Ta kontakt, så tar vi en prat om ditt arrangement. 

 

Private arrangementer

På jakt etter et sted å holde arrangementet ditt her i Kongsberg? Da er kanskje vi din perfekte match! Skal du arrangere jubileumsfest, familiesammenkomst eller annet vil vi diske opp med deilige retter og hyggelig atmosfære til dine gjester.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt arrangement!

LundeFoto_280821-299.jpg
LundeFoto_280821-305.jpg

Bedriftsarrangement

På jakt etter et sted å holde julebord og andre sammenkomster for jobben? Gjennom årene har vi holdt utallige julebord og andre arrangementer for bedrifter i Kongsberg og omegn.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om deres arrangement!

Hyggelige ord fra våre gjester

Takk for god service på alle måter! Folk var storfornøyde, de skrøt av atmosfæren på hotellet, de store romma, den fantastiske frokosten, den god middagen. Etc, etc.


Takk til dere alle!

Bjørg

Kvelden var strålende og maten var knallgod! Perfekt for oss å være i kabinettet

Ingeborg

Kjempeimponert! Rask og vennlig innsjekk, stort fint rom, parkering i bakgård, kjempefin frokost t.o.m varm sjokolade, frukt, ferskpresset juice etc. Hyggelig lokaler, rent, veldig sentral beliggenhet, men rolig. Kjempehyggelig betjening! Helt topp hotell!

Rune

gyldenlove-2480.jpg
bottom of page