top of page
Pekeblyant
Konferanse

Konferanse

Hos oss på Gyldenløve Hotell i Kongsberg ligger alt tilrette for å holde gode og effektive møter. Møterommene er lyse og hyggelige. De er utstyrt med whiteboard, overhead, flipover og videoprojektor. På hele hotellet har du fri tilgang til raskt, trådløst nettverk med god kapasitet.

Møter med lunsjservering

Hos oss kan dere ha dagmøter med eller uten servering. Alt ettersom hva som passer dere best. 

Kombinere med middag

Varer møtet til langt på ettermiddagen er dere velkommen til å bestille noe godt i restauranten. Middag kan forhåndsbestilles.

Vi har to store og gode møterom, Kabinettet og Bykroa.
 

Kabinettet.jpg

Kabinettet

16 personer (langbord)

Mål: Lengde/bredde
9,4 x 3,3 m = 31 kvm


 

Bykroa

36 personer i Kinooppsett
24 personer i Klasserom
20 personer i U-bord

Mål: lengde/bredde
9 x 5,4 m = 49 kvm

Bedriftsavtale hos Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Som en del av hotellkjeden Best Western kan vi tilby gunstige bedriftsavtaler. Om du ønsker informasjon angående en firmaavtale lokalt med hotellet, sender du en e-mail til salg@gyldenlove.no

Firmaavtale med hotellkjeden Best Western

Med over 4 000 hoteller i mer enn 80 land er Best Western representert på de fleste forretningsdestinasjoner verden over. I Norge har vi hoteller i de største byene, fra Stavanger i sør til Svolvær i nord. Vi har hoteller ved sjø, fjell og fjord hvor det blant annet er svært populært å dra på firmaturer eller ta ut oppsparte bonuspoeng og frinetter. Alle hotellene er privateide og -drevne. Alle er unike og har sitt eget særpreg. Velger du å bo på et Best Western hotell vil du aldri bo på to like hoteller.Enkel og effektiv booking

  1. Reserver ditt rom på nettet. Hvert firma får tildelt sitt eget firmaavtale ID (Corporate ID). Enkelt, rask og alltid tilgjengelig når det passer deg. Via vår internettbooking, kan du også rask sammenlikne deg med dagens beste pris.

  2. Sentralt bookingkontor 800 11 624. Bookingkontoret har oversikten over alle våre 4 000 hoteller og kan gi deg et raskt overblikk.

  3. Booking via reisebyrå. Vi laster firmaavtaleprisene deres slik at reisebyrået har tilgang til dem.

 

 

Ulike firmaavtaler 

Firmaavtale i Norge
Firmaavtale i Norden
Firmaavtale for hele verden   

Bedriftsavtale
fly Wing

Travel Card

Travel Card er et forhåndsbetalt kort som man kan laste opp med units eller penger. Kortet kan brukes på et Best Western hotell, over hele verden, til å betale rom og restauranter som er drevet av Best Western hotellet.

Hvorfor ikke gi de ansatte et slikt kort på reisen? Kan også brukes som en påskjønnelse til ansatte

Business queenrom4.jpg

Best Western Rewards

Best Western Rewards Program er navnet på lojalitetsprogrammet vårt. Som medlem i denne klubben får du poeng på overnattinger samt øvrig forbruk. Du oppnår også flere fordeler og rabatter ved å være medlem i klubben. 

Medlemskapet er gratis. Bli medlem i dag og start oppsparing av poeng allerede fra ditt første opphold. Les mer her.

Pekepenn og finger på dokumentet

Konferanse

Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet.

Du bør kunne forvente at lokalene er gode og at det tekniske fungerer hos et hotell som tilbyr kurs og konferanselokaler, derfor er det ofte opplevelsene utenfor konferanserommet som avgjør valget. Les mer her.

Besøke teknologiparken?

Som gjest hos oss får du tilbud om transport med minibuss ut til Kongsberg Teknologipark. Bussen har fire avganger hver halvtime fra 07.25, og kjører tilbake 15.30 eller etter avtale. En populær tjeneste blant våre bedriftskunder.

 

Henvend deg i resepsjonen for mer informasjon eller dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet.

Dekk
Transport
bottom of page