Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill

Våre rom

Vi har totalt 63 rom. Våre gjesterom er komfortable og er alle utstyrt med  bl.a.Tv og radio, telefon, et lite kjøleskap, vannkoker, safe og selvfølgelig dusj og toalett. Videre er det god arbeidsplass på alle rom og både trådløst og kablet internett.

Ta en titt på hver enkelt romtype nedenfor.

Økonomi - enkeltrom

Økonomirommene er holdt i lyse farger. De har parkett på gulv og lys tette gardiner. Sengen er 90 cm.Disse rommene vender ut mot gaten.

Standard - enkeltrom

Våre standard enkeltrom har queen-size seng. Her er det skrivebord med god arbeidsplass og lenestol til å slappe av i.

TWIN - 2 enkeltsenger

TWIN rommene har 2 enkeltsenger. Det er parkett på gulvet. Her er det god plass og selvfølgelig har våre TWIN rom skrivebord og lenestoler. 

Standard - dobbeltrom

Dobbeltrommene er nyoppusset med nye senger, ny belysning og nye møbler.
Nye vegg-til -vegg tepper er allergivennlige. Skrivebord og lenestol er det også på disse rommene. Enkelte dobbeltrom har bad med badekar.

Business rom

Business rommene er romslige og komfortable. Her er det god arbeidsplass. Det er queen -size seng på våre business rom, samt lenestol for avslapning.

Junior Suite

Vi har en romslig Jr. Suite i 4.etg. som også kan brukes som bryllupssuite. Her er det skipsparkett på gulv, sittegruppe med sofa og 2 stoler, lenestol og biopeis for hyggens skyld. Sengen er 210 cm.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse