Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill

Om hotellet

Gyldenløve Hotell ble åpnet 1. mai 1951, etter at Handelstandsforeningen i byen og Kongsberg Kommune gikk sammen om å bygge et nytt hotell ved jernbanestasjonen i Kongsberg. Forretningsideen var opprinnelig å trekke flere turister til byen, samtidig som Kongsberg skulle styrkes ytterligere som idrettsby. Industrien var også i vekst og hadde økt behov for overnatting for tilreisende forretningsforbindelser.

Etter flere utvidelser og ombygginger fremstår hotellet i dag som et moderne forretningshotell. 

Vi tar miljøansvar og er miljøsertifisert!

Best Western Plus Gyldenløve Hotell ble sertifisert av stiftelsen Miljøfyrtårn allerede i 2003.
Vi ønsket å være en miljøpådriver og en foregangsbedrift innen miljø, og var en av de første reiselivsbedriftene som ble sertifisert i vårt distrikt. Dette gir oss en bedre HMS - internkontroll, vi sparer penger på drift når det gjelder forbruk av energi, vann, og reduserer kostnader ved avfallshåndtering. Det gir oss også et bedre arbeidsmiljø med redusert sykefravær.

Vi oppnår også konkurransefortrinn ved anbudsrunder, ved at vi kan dokumentere miljøvennlig drift. De første årene var dette særlig gjeldene i forhold til statlige bedrifter, men i det senere er dette også forespurt av større private firmaer.

Hvorfor Miljøfyrtårn? - Hensikt og målgruppe

Hensikten med Miljøfyrtårn er å heve miljøprestasjon så det monner i så mange private små- og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter som mulig. I privat sektor markedsføres Miljøfyrtårn mot alle SMB-bedrifter innen industri, transport, handel og service.

Bedrifter og virksomheter som går gjennom en miljøanalyse og deretter oppfyller definerte bransjekrav, sertifiseres som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et norsk, offentlig sertifikat. Ordningen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet.

Vil du lese mer om Miljøfyrtårn, se www.miljofyrtarn.no

Ladestasjon for Elbil

For å være en pådriver for miljøet, og støtte opp om vår miljøprofil, har vi nå satt opp 4 ladestasjoner for el-bil! 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse