Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill

Firmaavtale med Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Om du ønsker informasjon angående en firmaavtale lokalt med hotellet, sender du en e-mail til salg@gyldenlove.no

Firmaavtale med hotellkjeden Best Western

Med over 4 000 hoteller i mer enn 80 land er Best Western representert på de fleste forretningsdestinasjoner verden over. I Norge har vi hoteller i de største byene, fra Stavanger i sør til Svolvær i nord. Vi har hoteller ved sjø, fjell og fjord hvor det blant annet er svært populært å dra på firmaturer eller ta ut oppsparte bonuspoeng og frinetter. Alle hotellene er privateide og -drevne. Alle er unike og har sitt eget særpreg. Velger du å bo på et Best Western hotell vil du aldri bo på to like hoteller.  

Enkel og effektiv booking
1. Reserver ditt rom på nettet. Hvert firma får tildelt sitt eget firmaavtale ID (Corporate ID). Enkelt, rask og alltid tilgjengelig når det passer deg. Via vår internettbooking, kan du også rask sammenlikne deg med dagens beste pris.
2. Sentralt bookingkontor 800 11 624. Bookingkontoret har oversikten over alle våre 4 000 hoteller og kan gi deg et raskt overblikk.  
3. Booking via reisebyrå. Vi laster firmaavtaleprisene deres slik at reisebyrået har tilgang til dem. 

Travel Card

Travel Card er et forhåndsbetalt kort som man kan laste opp med units eller penger. Kortet kan brukes på et Best Western hotell, over hele verden, til å betale rom og restauranter som er drevet av Best Western hotellet.

Hvorfor ikke gi de ansatte et slikt kort på reisen? Kan også brukes som en påskjønnelse til ansatte. 

Best Western Rewards

Best Western Rewards Program er navnet på lojalitetsprogrammet vårt. Som medlem i denne klubben får du poeng på overnattinger samt øvrig forbruk. Du oppnår også flere fordeler og rabatter ved å være medlem i klubben. 

Medlemskapet er gratis. Bli medlem i dag og start oppsparing av poeng allerede fra ditt første opphold.

Konferanse

Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet.

Du bør kunne forvente at lokalene er gode og at det tekniske fungerer hos et hotell som tilbyr kurs og konferanselokaler, derfor er det ofte opplevelsene utenfor konferanserommet som avgjør valget.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse