Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill

Velkommen til Restaurant Gyldenløve!

Restaurant Gyldenløve er dessverre stengt inntil videre. Den alvorlige utviklingen  Coronaviruset medfører gjør stenging helt nødvendig inntil videre. Vi er lei oss for den situasjonen hele Norge nå lever under, med alle følger dette har fått for hver enkelt. Det viktigste nå er å følge de rådene vi får for å stoppe utbruddet av Coronaviruset så raskt som mulig. Vi håper å se dere som våre gjester igjen så snart vi mener det er forsvarlig i forhold til smittevern. I mellomtiden - ta vare på hverandre!

Restaurant Gyldenløve har alltid vært kjent for sitt kjøkken. Nå er restauranten pusset opp og byr på mat, drikke og gode opplevelser.Vår a la carte meny spenner fra tradisjonsrike retter til noe nytt og spennende.
Velkommen til et besøk i Restaurant Gyldenløve.

  

A la carte meny

Last ned menyen:

Vinkart

Last ned vinkart:

Dagligstua - bar

I Dagligstua kan man samles både før og etter middag, eller bare sitte og slappe av med litt godt i glasset. Atmosfæren er lun og trivelig og hit kan man ta med venner og kollegaer til en hyggelig sammenkomst. Velkommen!

Best Breakfast

En skikkelig god frokost handler ikke bare om smak, inspirasjon og nøye utvalgte råvarer, men også om enkelthet. Med Best Breakfast vil vi gi deg en deilig frokostopplevelse som bidrar til en god start på dagen. Her er både ferdige retter og råvarer som man kan komponere sammen etter egen smak.

Frokosttider:
Ukedager kl.07:00 - 10:00
Søndager kl.08:00 - 11:00
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse